Over mij……

Mijn naam is Leo Blokhuis en woon in Denekamp.

Na een 40 jarig dienstverband bij de Koninklijke Marechaussee ben ik nu met Functioneel Leeftijd Ontslag. Bij de Marechaussee heb ik voornamelijk ervaring opgedaan bij de recherche (inlichtingen verzamelen), planning (van personeel én materieel) en HR werkzaamheden. O.a. uitvoering wet Poortwachter. Daarnaast werkzaam als management assistent waarbij o.a. het organiseren van vergaderingen/besprekingen en het notuleren tot het taken pakket behoorde.
Ik beheers de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend, het Microsoft Office Pakket heeft voor mij geen geheimen, ik ben gewend snel en accuraat zaken voor te bereiden, uit te werken en/of te administreren.

Daarnaast ben ik secretaris van een volleybalvereniging met ongeveer 400 leden. Ook ben ik jeugdtrainer, scheidsrechter en beheer de website van deze vereniging.